Intilnirea Lotului National YR0HQ

7-9 DECEMBRIE - Ploiesti

YR0HQ

Radioclubul "Petrolul" Ploiesti a fost gazda intilnirii lotului national ce formeaza echipa YR0HQ. Veniti din toate colturile tarii, radioamatorii s-au reunit pe parcursul a 3 zile pentru a analiza si planifica activitatea echipei YR0HQ. Din Suceava, Adrian Done -YO8AZQ, Coca Pavlic - YO8SS si Adrian Zait - YO8SSX au reprezentat echipa de concurs a clubului nostru.

Pe parcursul zilei de sambata s-au discutat si analizat performantele, scorurile echipei in acest an. S-au dezbatut strategii de concurs, schite de alcatuire a echipelor pe benzi, rezerve si amplasamente de concurs. Un accent deosebit s-a acordat antenelor din locatiile de concurs. Este stiut faptul ca o antena buna face mai mult decit un amplificator puternic.

 
Intilnirea echipei YR0HQ

Tot in cadrul acestei intilniri radioamatoricesti, au fost inmanate premii si diplome obtinute de radioamatori in competitiile sportive organizate de Federatia Romana de Radioamatorism.

Fotografia din dreapta surprinde momentul in care secretarul FRR, D-nul Vasile Ciobanita inmaneaza Placheta de Campion la QRP obtinuta de Adrian Done - YO8AZQ.

Ziua de Duminica a fost dedicata vizitarii noului sediu al colegilor radioamatori din Campina si a locatiei de concurs a lui Ionut - YO9WF.

Mai multe fotografii de la eveniment.

QRP
Vasile Ciobanita si Adrian Done
Pauza de dezmorteala
In vizita la Radioclubul Campina
FOTO: Adian Done si Adrian Zait
WWW.RadioclubSuceava.RO - Pagina radioclubului C.S.T.A. Suceava
Home | Despre noi | Sport | Tehnica | Serviciu public | Contact | Diverse

C.S.T.A. Suceava Radioclubul YO8KGA - C.S.T.A. Suceava