Intilnirea anuala a radioamatorilor suceveni

5 Martie 2006

Anul acesta, intilnirea a avut loc intr-un loc deosebit oferit de Pensiunea "Casa-Alba"-Frasin. Intilnirea a fost un prilej pentru prezentarea si premierea unor rezultate obtinute si conturarea planurilor de activitate pentru anul 2006.

Intilnirea a fost deschisa de domnul presedinte Corneliu Petreanu -YO8TU si a continuat cu premierea rezultatelor obtinute de Coca Pavlic Alexandru - YO8SS cu medalia Meritul Sportiv Clasa I-a. Premierea a fost facuta de prefectul de Suceava, domnul Orest Onofrei.

D-nul prefect Orest Onofrei inmanand medalia Ordinul Sportiv.
 

In continuare, domnul Aurel Ungureanu - YO8ER a prezentat situatia financiara precum si ultimile dotari din cadrul radioclubului. Rezultatele pe domenii de activitate au fost prezentate de responsabilii pe domenii.

Si-au prezentat activitatea: Buliga Constatin - YO8BDH (vanatoare de vulpi), Done Adrian - YO8AZQ (unde ultrascurte) si Zait Adrian (unde scurte).

YO8NR, YO8BDH si YO8BDV
YO8ER, YO8OP si YO8RDX
YO8SSX si YO8NR

In cadrul acestei intalniri, Cezar Lesanu - YO8TLC a facut o prezentare a proiectului SuitSat si ce a insemnat acest eveniment pentru radioamatorii suceveni - (vezi pagina cu receptionarea satelitului Suitsat) .

YO8BDV, YO8TVD si YO8SS
pe rindul din fata: YO8RDU si Pascanu Ovidiu
   
   
YO8RTS, YO8TU si YO8BDH
YO8TLC, YO8AZQ si YO8RNF
   

Discutiile au continuat la un pahar de vin si "bufet suedez". Am profitat de acest cadru pentru a ne incarca "bateriile" deoarece in acest an ne asteapta noi provocari din punct de vedere radioamatoricesc.

 

Multumim lui YO8TU pentru invitatia de a tine aceasta intilnire la Frasin si personalului de la Pensiunea "Casa-Alba" pentru amabilitatea si ambianta oferita.

Au participat:

Din consiliul de conducere: YO8TU, YO8ER, YO8SSX, YO8AZQ, YO8BDH, YO8SS, YO8SSH si YO8OP

Membrii: YO8RDU, YO8TDU, YO8TLC, YO8SSQ, YO8RDX, YO8BDT, YO8TVD, YO8BDV, YO8NR, YO8RTS,YO8BBU, YO8SSU, YO8SHE, Ovidiu Pascanu, Andrei Albu, si Bogdan Dragoiu.

Invitati: YO8BPK - Dan Rusu si YO8RNF - Relu

WWW.RadioclubSuceava.RO - Pagina radioclubului C.S.T.A. Suceava
Home | Despre noi | Sport | Tehnica | Serviciu public | Contact | Diverse

C.S.T.A. Suceava Radioclubul YO8KGA - C.S.T.A. Suceava